.
.

Vi älskar utelivet. Som kunniga seglare har vi gjort havet till vår plats att vara på och leva nära.

Vi vill att fler ska få möjlighet att upptäcka de coolaste klätterväggarna, de klaraste baden och de skönaste klipporna. Bokar du en av våra turer så får du följa med på våra äventyr.  Häng med så visar vi dig våra smultronställen i den västsvenska skärgården!

Kittiwake är såväl en stabil plattform som ett fartvidunder, som gjord för att njuta av livet ute på olika sätt. Stora ytor att vara på och generösa skrov gör att Kittiwake lämpar sig perfekt till såväl samvaro som egentid: du kan sitta i den stora sittbrunnen, softa på nätet i fören eller dörja makrill från aktern. God mat är en viktig del av upplevelsen. Vi är ett familjeföretag med Johan och Eva-Marie i spetsen. Dessutom har vi Mio som är sommelier, Ola som är kock, Vidar som är naturguide samt klätterinstruktör, och Helena som är designer och har skapat båtens inredning med smarta och miljövänliga lösningar.

Lite om oss

Johan Bloom är född seglare. Har seglat och visat västkusten, inklusive lägerverksamhet, i mer än 15 år.
Är också konstnär och mångsysslare. Master of Yachts 200 gt och Sjöbefäl klass 8. Johan talar även portugisiska.

Eva-Marie Bloom Ström gillar att odla och samla ätbart i skogarna i hemtrakterna i Dalarna samt bland klipporna i Bohuslän. Jobbar deltid i Kittiwake. Språkvetare och forskare vid Göteborgs universitet. Talar bland annat holländska och swahili.

Vi samarbetar med flera andra företag och personer i Bohuslän för att ge er bästa möjliga upplevelse.

Det är dagarna ute som räknas!