.
.

Boka ett äventyr med Kittiwake!

Vi erbjuder en fartfylld dag med aktiv segling kombinerat med god mat på klipporna. Dessutom kanske du vill bada, snorkla, klättra eller bara ta det lugnt på en vacker ö i yttre skärgården? Räkna med att komma iland uppfriskad, avstressad och fylld av energi efter en naturnära och social uteupplevelse. Dessutom med nöjda smaklökar! Mejla info@kittiwake för förfrågan om datum.

Kittiwake tar upp till 12 passagerare. En dagstur tar ca. 7 timmar och kostar 7800 kr för båt och skeppare. Bara att dela på antalet personer som ska med. Lunch tillkommer, per person. Vi har två huvudkoncept:   

Segla Gott!  2500kr/kuvert - Att friska vindar ger aptit vet alla! Var smakar då en högklassig fem-rätters bättre än på en saltstänkt klippa efter några timmars frisk segling?   

Vill du ha en oförglömlig smak- och naturupplevelse med familj och vänner? Vi erbjuder segling med katamaran och skeppare, där lunchen tillagas av Ola Wallin och Mio Bloom. Bland Olas meriter räknas Nordic Chef of the Year 2018, VM-guld 2018 med Svenska Kocklandslaget samt silver i Årets kock 2019. Ola är uppvuxen på västkusten och har länge specialiserat sig på fisk och skaldjur. Till detta serveras dryck utvald av sommelier Mio Bloom, silvermedaljör i Lily Bollinger Award 2019. Minst 8 personer.

Dagskryss 350 kr/kuvert – västkustlunch av Eva-Marie och Johan.

Fiskgryta med surdegsbröd från Lottas Bak & Form samt bohuslänsk äggost med björnbärssylt! Med många lokala ingredienser och en twist från naturens skafferi.

Dagens upplägg

Vi utgår från Kittiwakes hemmahamn Skärhamn i tiotiden, och kryssar ut i fjorden där vi provar aktiv segling i vår katamaran. Den som vill kan bara luta sig tillbaka och njuta av färden då vi glider mellan småöarna i ett underbart naturområde. Efter en så där två timmar lägger vi till på en udde eller vid en brygga. Vid Segla Gott väntar där Ola och Mio  med en sagolik fem-rätters meny med fokus på det bästa havet har att erbjuda i kulinarisk väg. På en Dagskryss dukar vi upp i sittbrunnen eller på en klippa. Glädjande för smaklökarna, dessutom socialt och trevligt! Den som vill badar eller upptäcker omgivningen en stund. Efter lunch ger vi oss i kast med eftermiddagsbrisen, kanske hissar på lite mer och ser farten öka till över 20 knop. Nöjda med dagen närmar vi oss sedan slutdestinationen ungefär klockan 16.00.

Givetvis fixar vi särskild kost, barnupplägg och så vidare! Mejla oss på info@kittiwake med era frågor, specifika önskemål och för offert.

Rutter och resmål anpassas efter väder och vind. Alltid i samråd med er. Vädret i skärgården kan bjuda på överraskningar men även en regngrå eftermiddag kan bli en fantastisk seglingsupplevelse. Vi ställer normalt inte in på grund av förväntat regn, endast vid mycket hård vind.

Företagsevent: maila info@kittiwake.se för offert. Äventyr för större sällskap (upp till 24 personer) löser vi tillsammans med våra partners!